Armakon Civiel

ARMAKON CIVIEL

Eén adres voor tankbouw en civiel.
Gebundelde deskundigheid.

Volledige ontzorging

Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn op civiel vlak zijn Arma Tankbouw en Gebr. De Koning de joint venture Armakon Civiel gestart. Een samenwerking tussen een specialist in opslagtanks en een specialist in betonwerken en funderingswerken. Een bundeling van expertise waarmee we u volledig ontzorgen met ontwerp, realisatie en renovatie van betonnen tankfundaties (al dan niet onderheid), terpfundaties, tankputten, omwallingen / secondary containment (uitgevoerd in beton, als aarden dijk of middels een damwand) en lekdetectiesystemen.

CIVIELE SAMENWERKING

Bouw op de decennialange ervaring van een buitengewoon aannemer
en een ijzersterke tankbouwer.

Met de decennialange ervaring van beide joint venture-partners kunt u alle denkbare civiele werken met een gerust hart aan ons overlaten.

Armakon Civiel beschikt over een eigen vijzelvloot voor het opvijzelen van opslagtanks ten behoeve van terprenovaties, het aanbrengen van een lekdetectiesysteem of tankinspecties.

Gebr. De Koning beschikt over een uitgebreid arsenaal een materieel bestaande uit onder meer heistellingen, graafmachines en trilblokken.

CIVIELE PROJECTEN

Tankfundaties, tankvijzelingen en tankputten

bouw betonnen tankfundaties

tankvijzeling voor renovatie of inspectie

ontwerp en realisatie van tankputten

terprenovatie met steenslagring

aanbrengen lekdetectiesystemen

onderheide tankfundaties