Opslagtanks

NIEUWBOUW

Van 4 tot 40 meter.
Ter plaatse gebouwd of kant-en-klaar geleverd.

Betrokken tankspecialist

Arma Tankbouw is een specialist op het gebied van ontwerp en nieuwbouw van opslagtanks. Wij richten ons op de bouw van verticale stalen opslagtanks met een diameter van 4 tot 40 meter.

Naar wens van de opdrachtgever bouwen wij opslagtanks ter plaatse of leveren deze kant-en-klaar aan. Voor nieuwbouw wordt de veilige en efficiënte vijzelmethode toegepast, waarbij het werken op hoogte wordt geminimaliseerd.

Wij leveren het totale pakket, inclusief het isolatie, coating, conservering, het realiseren van de tankfundatie en het aanbrengen van verwarmingsspiralen, leidingwerk en alle andere denkbare en aanverwante constructies.

MODERNE PRODUCTIETECHNIEKEN

Computergestuurde plaatbewerking helpt een zo hoog mogelijke en constante kwaliteit te leveren.

Nieuwbouw gebeurt veelal volgens de normen EN 14015, API 650 of PED en is bestemd voor vele en uiteenlopende industriële sectoren, van chemie, petrochemie en olie tot energie, tankopslag, voedingsmiddelen en veevoeder.

Het palet aan producten waarvoor wij opslagtanks hebben gefabriceerd varieert van drinkwater tot fosforzuur en van vegetarische olie tot paraffine. Onze ervaring behelst dan ook allerlei speciale toepassingen en uitvoeringen, waaronder drijvende daken, rubberen coating en speciale verdeelsystemen.

De binnen ons bedrijf gedurende 50 jaar opgebouwde kennis en kunde stellen wij graag ten dienste van uw project!

NIEUWBOUWPROJECTEN

Een kleine greep uit onze rijke historie

berubberde 8.000 m³ fosforzuurtank

opslagtanks 4.400 m³ plantaardige olie

opslagtanks 9.700 m³ palmolie

gecoate 690 m³ drinkwatertanks

reactoren 1.300 m³ afvalwater

opslagtanks 2.400 m³ plantaardige olie

warmtebuffer 1.785 m³ stadsverwarming

gecoate 1.250 m³ demiwatertanks

benzeenopslagtanks